Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Συγκρότηση και ορισμός Μελών Ομάδας Διοίκησης Εργου(ΟΔΕ) στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ.
ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Ταχ.δ/νση:Χρ.Σακάρη 15
66200 Προσοτσάνη
Τηλέφωνα: 2522 350 130
Τελεομοιότυπο:25220 23333


Προσοτσάνη  2 /3 / 2011

Αριθ.Πρωτ:  3185
Αριθ.Απόφ:   62

ΘΕΜΑ: Συγκρότηση και ορισμός Μελών Ομάδας Διοίκησης Εργου(ΟΔΕ) στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΑΠΟΦΑΣΗ


ΟΔήμαρχος Προσοτσάνης

Έχοντας υπόψη:
1.-Τις διατάξεις
α.-του άρθρου6 παρ.1 του Ν.3861/2010 (ΦΕΚ 112/Α/13-7-2010) με τίτλο «Ενίσχυση της διαφάνειςμε την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο Πρόγραμμα Διαύγεια»
β.-τουΝ.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-ΠρόγραμμαΚαλλικράτης»
2.-Το γεγονός ότι από τιςδιατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προύπολογισμού τουΔήμου Προσοτσάνης, δεδομένου ότι η ΟμάδαΔιοίκησης Εργου θα εκτελέσει το έργο της χωρίς αποζημίωση.

Αποφασίζουμε

Α)Συγκροτούμε στο Δήμο Προσοτσάνης, ΟμάδεςΔιοίκησης Εργου (Ο.Δ.Ε.) για κάθε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗτου Δήμου Προσοτσάνης, αποτελούμενη από δύο μέλη υπαλλήλους οι οποίοιυπηρετούν στον φορέα με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, μόνιμοι ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου. Τα Ν.Π. είναι:

1.-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ,τέως
ΔήμουΠροσοτσάνης, με ΑΦΜ 099742499

2.- ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΙΤΑΓΡΩΝ, τέως Δήμου Σιταγρών
με ΑΦΜ999520325

Β)Εργο της κάθε Ο.Δ.Ε. είναι η ρύθμιση των τεχνικών λεπτομερειών της ανάρτησης στο δικτυακό τόπο της οικείας υπηρεσίας που κατά το Ν.3861/2010, είναιυπόχρεη σε ανάρτηση, η ίδρυση και λειτουργία του δικτυακού τόπου στον οποίολαμβάνει χώρα η κεντρική ανάρτηση, η δημιουργία και τήρηση κεντρικού αρχείουκαθώς επίσης και η διαβίβαση στο Εθνικό Τυπογραφείο όλων των αναγκαίωνστοιχείων για την ανάρτηση των σχετικών πράξεων στον κεντρικό δικτυακό του τόπο.

Επίσης, έργο της ΟΔΕ είναι η τήρηση αρχείου των σχετικών νομοθετημάτων, πράξεων και αποφάσεων με τρόπο προσιτό σεκάθε ενδιαφερόμενο, καθώς και στα άτομα με αναπηρία, και με όλα τα αναγκαία τεχνικά , διαδικαστικάκαι οργανωτικά μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η προσβασιμότητα, ακεραιότητα καιδιαθεσιμότητα των κειμένων που αναρτώνται.

Γ) Οι Ο.Δ.Ε. θα λειτουργούν εντός και εκτός του ωραρίου εργασίας καισύμφωνα με τις διατάξεις περί συλλογικών οργάνων.
Δ) Ορίζουμε ότι οι ΟΔΕ των ΝΠ. Θα αποτελούνται από τα ίδια παρακάτω άτομα
από τον Συντονιστή και τα μέλη , ως εξής:

1) Χρήστο Χασάπη του Παύλου, Κλάδου ΤΕ3Πολιτικών Δομικών Εργων με βαθμό Β΄, ωςσυντονιστή, με στοιχεία επικοινωνίας : (τηλ.2522350111, e-mail: chrisapis@prosotsani.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), με αναπληρωτή Αβραάμ Αθανάσιο του Βασιλείου,
Κλάδου ΤΕ Οικονομικού-Λογιστικού, με βαθμό Δ, μεστοιχεία επικοινωνίας: τηλ.2522350151, e-mail: logistirio@prosotsani.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. :
2) τον Ράγια Νικόλαο τουΚων/νου, Κλάδου ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών , με βαθμό Α΄, με στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 2522350110, e-mail: nragi@prosotsani.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).
με αναπληρωμή τον Κουμουνδούρο Σπύρο του Νεοπτόλεμου, Κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού , μεβαθμό Β΄, με στοιχεία επικοινωνίας: τηλ.2522350163, e-mail:
koumouspiros@prosotsani.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΥΣΣΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Κοινοποίηση:
1.-Οριζομένους
2.-Εθνικό Τυπογραφείο
Εσωτερική Διανομή:
1.-Γραφείο Δημάρχου
2.-Γραφείο Αντιδημάρχων
3.-Προϊσταμενο Γενικής Διεύθυνσης
4.-Προϊσταμένους Διευθύνσεων
(με τηνυποχρέωση να ενημερώσουν
το προσωπικότους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου